Menu Sluiten

Golfbaan de golfhorst

Gastheer in 2020

  In het hartje van de Peel ligt de Golfhorst, daar waar gezelligheid en golfen hand in hand gaan.
  Het golfcomplex bestaat uit een volwaardige 18 holes golfbaan en een 9 holes PAR-3 baan. In 1997 is de baan aangelegd op een uniek stuk nieuwe natuur.

  GOLFBAAN BLEIJENBEEK

  De 18-holes baan is voor de beginnende golfer maar ook voor de speler met veel ervaring, een uitdaging. Na het spelen biedt het clubhuis, zowel als het terras, een omgeving om na te genieten bij een drankje of een, in onze uitstekende keuken, bereid hapje

  Golf- en Countryclub Geijsteren

  Welkom bij Golf- en Countryclub Geijsteren, gelegen op het Landgoed Geijsteren in de kop van Noord-Limburg. Wij staan bekend om onze fraaie golfbaan, uitstekende horeca en ons grote aanbod aan golfmogelijkheden.

  G&CC de Herkenbosche

  G&CC de Herkenbosche, een golfclub met als thuisbasis golfbaan de Herkenbosche. Een bloeiende vereniging met enthousiaste golfleden. Golfen voor jong en oud!

  GC&C Hoenshuis

  De 18-holes baan is voor de beginnende golfer maar ook voor de speler met veel ervaring, een uitdaging. Na het spelen biedt het clubhuis, zowel als het terras, een omgeving om na te genieten bij een drankje of een, in onze uitstekende keuken, bereid hapje.

  Golfclub de Maastrichtsche

  De Maastrichtsche is de home course voor Golfclub Maastricht en Golfclub Lanaken. De Maastrichtsche beschikt over 27 holes zowel op Nederlands als Belgisch grondgebied. Een unieke kans om grensoverschrijdend te golfen en daarna op een bourgondische wijze te genieten van onze Limburgse gastvrijheid.

  De Peelse Golf

  De Peelse Golf is een prachtige golfbaan met A-status, gelegen in de Peel ten westen van Venlo.
  Het is een 18 holes baan waar volop wordt gespeeld door de leden van de club.

  Ook gasten zijn welkom.

  De Zuid Limburgse G&CC

  Welkom op de website van De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem. Sinds de oprichting in 1956 staat onze club bekend om zijn mooie geaccidenteerde baan, sportiviteit en gastvrijheid. Gastspelers zijn op onze club natuurlijk van harte welkom. 

  Golfclub Echt-Susteren

  Golfbaan Echt-Susteren is gelegen in de rustieke omgeving “de Hei”. De golfbaan is voorzien van een 9 holes golfbaan, 6 hole approach baan, een overdekte driving-range en 2 oefengreens.

  Golfclub Land van Thorn

  Land van Thorn is een landelijk gelegen topbaan dicht bij de A2. De sfeer is vriendelijk en gastvrij en de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Kortom een uitstekende locatie om te golfen.

  Golfclub De Berckt

  Op het landgoed van Kasteel de Berckt ligt de mooie en uitdagende golfcourse van Golfclub de Berckt. De golfbaan bestaat uit een volwaardige 9 holes baan, een 6 holes pitch/ chip oefenbaan en 6 holes puttinggreen.

  Top